Skip to main content

Werken bij

In De Leonardus

Op die moment zijn er geen vacatures binnen In de Leonardus.

Maar open solliciteren kan natuurlijk altijd.

Over In de Leonardus

Centrum Huisartsen In de Leonardus is een bijzondere huisartsenpraktijk. Ze biedt een geïntegreerde aanpak tussen reguliere huisartsengeneeskunde en antroposofische geneeskunst en homeopathie. Het accent van de behandeling en begeleiding van patiënten ligt op het bevorderen en in stand houden van gezondheid en eigen autonomie. De praktijk heeft ca. 7.000 patiënten, er werken 5 artsen, een Physician Assistent en een Verpleegkundig Specialist, 3 POH-S, 2 POH GGZ en 8 doktersassistentes, een administratieve kracht en een praktijkmanager. Daarnaast is de praktijk een opleidingspraktijk voor co-assistenten (Universiteit van Maastricht en Utrecht) , POH en doktersassistenten.

Profiel

Het staat je natuurlijk altijd vrij om open te solliciteren bij In de Leonardus. Wij hebben regelmatig plaats voor opleidingstrajecten van huisartsen, POH en doktersassistenten. Daarnaast bieden we leuke collega’s en een bijzondere huisartsenpraktijk voor mensen die verder willen kijken dan het alledaagse, die ambitie hebben om te groeien en te leren.

Spreekt je dat aan, neem dan gerust contact met ons op.

Wil je meer informatie?

Vragen over werken bij In de Leonardus of wil je een open sollicitatie sturen? Neem dan contact op met de praktijk of mail  je cv én motivatiebrief naar onze Manager.