Skip to main content

Praktijkondersteuners

In De Leonardus

C. Verhoeven

Specialisatie: Cardiovasculair risicomanagement – Ouderenzorg

Carla Verhoeven - In de Leonardus - Centrum Huisartsen Den Bosch - 's-Hertogenbosch

Ik ben Carla Verhoeven, een verpleegkundige met veel praktijk ervaring. Ik heb me gespecialiseerd op het gebied van cardiologie. Dit maakt dat ik deze ervaring in mijn functie als praktijkondersteuner voor hart- en vaatziektes (POH-CVRM) mee kan nemen in mijn adviezen aan u.

Ik kijk naar de mens in zijn totaal, benader de patiënt als een uniek persoon. Samen met u ga ik uw gezondheidsstatus na en zoek samen met u naar mogelijkheden op maat.

Jeroen Draijer

Specialisatie: GGZ + jeugd ggz

Graag stel ik mezelf even voor :

Als praktijktijkondersteuner GGZ houd ik me bezig met mentale problemen waar kinderen en volwassen in het dagelijkse leven tegen aan kunnen lopen.

Ik vind het belangrijk dat mensen weer grip op hun leven kunnen krijgen door ook gebruik te maken van hun eigen kwaliteiten.

Middels een aantal gesprekken probeer ik het probleem helder te krijgen en gezamenlijk naar een oplossing te zoeken.

Ik ben aanwezig op maandagmiddag, dinsdag en donderdag.

A. van Venrooij

Specialisatie: GGZ

Annette van Venrooij - In de Leonardus - Centrum Huisartsen Den Bosch - 's-Hertogenbosch

Ik ben Annette van Venrooij en sinds 2015, POH- GZZ bij deze praktijk. Van oorsprong ben ik psychiatrisch verpleegkundige en heb veel ervaring binnen de geestelijke gezondheidszorg.

Naast mijn functie POH-GGZ ben ik voor een aantal uren per week, betrokken bij het opzetten van de zorg rondom “kwetsbare ouderen”. Ik doe dat samen met Carla Verhoeven (praktijkondersteuner somatiek) en Vanity Martens (verpleegkundig specialist).

Mijn drijfveer is om mensen, wanneer zij vastlopen in hun leven, op een laagdrempelige wijze psychische ondersteuning te bieden. Ik vind het belangrijk dat iedereen gezien en gehoord wordt in zijn persoonlijke verhaal. Samenwerking is voor mij een sleutelwoord. Samen zoeken naar oorzaken, mogelijkheden en oplossingen, die voor iedereen weer anders kunnen zijn.

Op die manier hoop ik mensen te helpen weer in hun eigen kracht te gaan staan, zodat zij verder kunnen met hun leven.