!Belangrijk! Bel ook uw huisarts als u klachten heeft die niets met corona te maken hebben!

Wij merken dat veel mensen zonder coronaklachten niet hun huisarts willen of durven te bellen. Sommigen doen dat omdat de arts het mogelijk te druk heeft of zij zijn bang om naar het ziekenhuis te worden doorverwezen.

Wij zijn er voor u! Heeft u klachten, pijn en/of vragen? Bel gewoon uw huisarts, dan voorkomt u ergere problemen.

In de praktijk hebben wij een apart spreekuur voor mensen die verdacht worden van corona.  Ook in de ziekenhuizen wordt gewerkt met gescheiden patiëntenstromen. In beide gevallen geldt dus dat van corona verdachte patiënten niet in contact komen met mensen met andere klachten.

Meer actuele informatie

Mondkapje verplicht

Uw gezondheid en veiligheid én die van onze zorgverleners staat voorop! Met ingang van vandaag 2 oktober moet iedereen vanaf 12 jaar een mondkapje dragen in ons gebouw. Wat zijn

Lees meer »